سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: در محل حادثه سایت نطنز هیچ ماده هسته‌ای وجود نداشته است

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اعلام اینکه ایران وقوع آتش‌سوزی در یکی از سوله‌های در دست احداث در محوطه باز سایت هسته‌ای نطنز را روز گذشته به اطلاع آژانس رسانده است، تأیید کرد که در محل وقوع حادثه آتش‌سوزی هیچ‌گونه ماده هسته‌ای وجود نداشته است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۱۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 03
کد خبر: ۴۸۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وال‌استریت ژورنال، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز جمعه در بیانیه‌ای تکمیلی در خصوص حادثه اخیر در سایت هسته‌ای نطنز اعلام کرد که آژانس تأیید می‌کند که در محل وقوع آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای نطنز هیچ‌گونه ماده هسته‌ای وجود نداشته است.

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بیانیه خود اعلام کرده است که ایران وقوع آتش‌سوزی در یکی از ساختمان‌های [سوله‌های] سایت غنی‌سازی اورانیوم نطنز در نخستین ساعات بامداد روز پنج‌شنبه را به آژانس اطلاع داده و اعلام کرده است که آتش‌سوزی به‌سرعت مهار شده است.»

در ادامه این بیانیه با اشاره به اینکه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای اطمینان حاصل کردن از اینکه حادثه سایت هسته‌ای نطنز به اثرات نامطلوب [نشت مواد هسته‌ای] منجر نخواهد شد به‌طور دائم با مقامات ایرانی در تماس بوده،‌تأکید شده است: «آژانس می‌تواند تأیید کند که در هنگام وقوع آتش‌سوزی هیچ‌یک از بازرسان پادمانی آژانس در محل حضور نداشته‌اند و در محلی که حادثه رخ داده است، هیچ ماده هسته‌ای نگهداری نمی‌شده است.»

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در این بیانیه نیز همچون بیانیه‌ روز گذشته خود خاطرنشان کرده است که فعالیت‌های نظارتی بازرسان پادمانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سایت هسته‌ای نطنز همچون گذشته ادامه خواهد یافت و حادثه اخیر تأثیری بر مأموریت آنها نخواهد داشت.

«لارنس نورمن» خبرنگار نشریه آمریکایی وال‌استریت ژرونال در اروپا در حساب کاربری رسمی خود در توئیتر ادعا کرده است که بر اساس شنیده‌های وی، بازرسان آژانس روز شنبه (فردا) در محل حادثه حضور خواهند یافت.

به گزارش تسنیم، صبح دیروز پنج‌شنبه بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی اعلام کرد که به‌دنبال وقوع حادثه‌ای که چگونگی آن در دست بررسی است یکی از سوله‌های در دست احداث در محوطه باز سایت نطنز دچار آسیب شده است.

بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی روز پنج‌شنبه در توضیح وقوع حادثه‌ در یکی از سوله‌های در دست احداث در محوطه باز سایت نطنز گفت: یکی از سوله‌ها که بامداد امروز دچار حادثه شد، سوله‌ای است که در فضای باز و فاقد مواد هسته‌ای بود که در واقع آلودگی هم ندارد.

کمالوندی خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی شایعات از سوی رسانه‌های معاند در ارتباط با مساله آلودگی مطرح شده است که به هیچ وجه صحت ندارد. تیم های کارشناسی در محل حضور دارند و در حال بررسی علت حادثه هستند. علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی هم در اینجا حضور داشتند؛ دوستان و همکاران موضوع را بررسی می‌کنند.

تسنیم

ارسال نظر